ARI

 

ERA

 

ARA

 

IPAF

 

 

 

Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA

click aici pentru download

 

 

Industrial Access SA

Phone: +40 21 313 02 00
Fax: +40 21 313 02 22
Call center: +40 788 NACELA
Industrial Access - Contact Form
Industrial Access - Contact Form

Comunicate presa - JLG, lider mondial în echipamente de construcţii, îşi mută producţia europeană de nacele la Mediaş

Bucureşti, 17 februarie 2012 – JLG Industries, Inc., companie aparţinând grupului Oshkosh Corporation [NYSE:OSK], a anunţat, în cadrul măsurilor de restructurare a producţiei sale globale, că nacelele cu braţ articulat produse în Europa, modelele 450 seria II şi 510AJ, vor fi fabricate la unitatea JLG din Mediaş, România. Centrul de producţie este situat la 60 km de Sibiu, în centrul României. 

Anunţul face parte dintr-o iniţiativă de afaceri strategică, mondială, mai amplă, orientată către satisfacerea exigenţelor unei economii dinamice şi globale. JLG dispune de unităţi de producţie în Pennsylvania şi Ohio - S.U.A., Tianjin - China, Maasmechelen - Belgia, Tonneins - France şi Mediaş - România, având totodată centre de service şi asistenţă tehnică pe tot globul. În România, distribuitorul exclusiv al nacelelor marca JLG este compania Industrial Access,  liderul pieţei româneşti în domeniul nacelelor şi platformelor pentru acces şi lucru la înălţime.

„Cu centrul de la Mediaş, JLG îşi continuă expansiunea în calitate de fabricant global. Astfel putem satisface şi chiar depăşi aşteptările clienţilor, oferind un răspuns rapid la cerinţele pieţei.” declară Wayne Lawson, vicepreşedinte şi director executiv al JLG Industries pentru Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. „Faptul că fabricăm în această regiune ne va permite în continuare să livrăm produsele cerute clienţilor şi complementează celelalte centre de producţie pe care le deţinem în Europa.” 

„România este o piaţă cu un potenţial important de dezvoltare în ceea ce priveşte contrucţiile de dimensiuni ample, care presupun investiţii majore şi echipamente performante. Mă refer la porturi, stadioane, parcuri eoliene, pentru a aminti numai câteva dintre acestea. De aceea Industrial Access a decis să aibă în portofoliul său de utilaje cele mai bune branduri la nivel internaţional, dintre care JLG este lider. Am ales calitatea şi durabilitatea pe termen lung, ca şi garanţii pe care vrem să le oferim clienţilor noştri”, arată Ştefan Ponea, CEO & Managing Partner, Industrial Access.

Din totalul flotei în număr de 800 de utilaje deţinute de Industrial Access, 70% poartă brandul JLG. În 2012, compania va investi până la 2,5 milioane de euro în utilaje noi, din care 50% va pleca spre comenzi pentru utilajele produse la Mediaş şi în alte fabrici JLG din lume.Despre Industrial Access RomâniaCu o cotă de piaţă de 23% în anul 2011, compania Industrial Access România este liderul pieţei româneşti în domeniul nacelelor şi platformelor pentru acces şi lucru la înălţime din România (servicii de închiriere, vânzare, post-vânzare, consultanţă, finanţare, etc). Organizaţia oferă soluţii la cheie care garantează succesul oricărui proiect şi eficientizarea costurilor pentru clienţii săi. Eforturile companiei se concentrează spre a oferi exact soluţiile de care are nevoie clientul, atunci când are nevoie şi strict pentru perioada de timp determinată.In luna iunie a anului 2011, compania a fost desemnata castigatoarea sectiunii “Small Rental Company of the Year” (cu o cifra de afaceri sub 15 milioane euro), a galei European Rental Awards 2011.

Acţionarul majoritar al companiei, Balkan Accession Fund (BAF), este un fond de investiţii regional, în valoare de 110 milioane de euro, creat pentru a identifica oportunităţile de investiţii generate de integrarea României în Uniunea Europeană, din 2007, dar şi pentru a investi, selectiv, în alte ţări din regiunea balcanică. Investitorii principali ai fondului sunt RAEF, BERD, FMO şi BSTDB.


Despre JLG Industries, Inc. JLG Industries, Inc. este lider mondial în proiectarea, fabricarea şi comercializarea de echipamente de ridicat. Variatul portofoliu de produse al companiei include mărci de prestigiu, cum sunt platformele aeriene de lucru JLG®, stivuitoarele telescopice JLG, SkyTrak® şi Lull®, precum şi o gamă largă de accesorii complementare care contribuie la creşterea versatilităţii şi eficienţei acestor produse. JLG este o companie din grupul Oshkosh Corporation [NYSE: OSK]. Pentru mai multe informaţii despre JLG Industries, Inc., vă rugăm să vizitaţi www.jlg.com


Despre Oshkosh CorporationOshkosh Corporation este lider în proiectarea, fabricarea şi comercializarea unei game largi de echipamente speciale de ridicat, comerciale, de stingere a incendiilor şi urgenţe, precum şi de vehicule militare şi caroserii de vehicule. Oshkosh Corporation fabrică, distribuie şi asigură service pentru produsele cu următoarele mărci: Oshkosh®, JLG®, Pierce®, McNeilus®, Medtec®, Jerr-Dan®, Oshkosh Specialty Vehicles, Frontline™, SMIT™, CON-E-CO®, London® şi IMT®. Produsele Oshkosh sunt apreciate în toată lumea, acolo unde cea mai bună calitate, performanţa superioară, fiabilitatea extremă şi valoarea pe termen lung au un rol primordial. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.oshkoshcorporation.com.


Pentru  mai multe  informaţii despre Industrial Access vă rugăm să accesaţi site-ul www.industrialaccess.ro sau să ne contactaţi la office@industrialaccess.ro, telefon +40 31 405 68 00. 
Contact PresaDana TudorPR SpecialistIndustrial Access0726 55 55 64, dtudor@industrialaccess.ro

28/01/2016 2016 - IAPA shortlist announced
IAPA shortlist announced28 January   The shortlist for this year’s International Awar ... Detalii
18/03/2014 2014-European Rental Awards shortlists announced
European Rental Awards shortlists announced18 Mar 2014The judging panel has chosen the shortlisted ... Detalii
06/02/2014 2014 - IAPA shortlist announced
IAPA shortlist announced06 Feb 2014The IAPA 2014 judging panel: George Landsberg, Goscor Hi-Reach; ... Detalii
01/07/2013 2013 - Industrial Access a fost desemnata cea mai buna companie din lume in cadrul Premiilor IAPA
2013 - Industrial Access a fost desemnata cea mai buna companie din lume in cadrul Premiilor IAPA C ... Detalii
26/04/2012 Industrial Access machines contributed to the preparation of National Arena Stadium for the UEFA Europe League 2012 final
Bucharest, 26 April, 2012 Industrial Access took a direct part into the process of the preparat ... Detalii
04/04/2012 Industrial Access, liderul pieţei din România în domeniul inchirierii de echipamente de lucru la înălţime, anunţă prezenţa în flota sa de 800 de utilaje a primei nacele JLG „Made in Romania”, prin modelul 510 AJ.
Industrial Access, liderul pieţei din România în domeniul inchirierii de echipamente de ... Detalii
17/02/2012 JLG, lider mondial în echipamente de construcţii, îşi mută producţia europeană de nacele la Mediaş
Bucureşti, 17 februarie 2012 – JLG Industries, Inc., companie aparţinând grupului Oshk ... Detalii
13/02/2012 Industrial Access gets ready for the opening of the first accredited IPAF centre in Romania and the Balkans
Bucuresti, 13th of February, 2012 – In its pursuit for the opening of the first International ... Detalii
10/01/2012 Industrial Access brings to Romania the largest self- propelled telescopic boom lift in the world: JLG1500SJ
Industrial Access Romania, the leader of the Romanian market for mobile elevating working platforms ... Detalii
19/12/2011 Industrial Access lanseaza Provocarea lui Mos Craciun: Masini care vor construi orasele viitorului
Bucuresti, 19 decembrie, 2011 – Industrial Access, companie lider pe piata din Romania in dome ... Detalii
09/09/2011 Industrial Access lanseaza Proiectul de solutii sustenabile pentru securitatea muncii in domeniul utilajelor la inaltime
Compania Industrial Access România, liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platform ... Detalii
24/06/2011 Industrial Access SA, cea mai buna companie de inchirieri de utilaje din Europa
Compania romaneasca Industrial Access a fost aleasa castigatoarea  sectiunii “Small Renta ... Detalii
02/02/2011 Finalists of the International Awards for Powered Access 2011
Finalists of the International Awards for Powered Access 2011The finalists for the International Awa ... Detalii
13/12/2007 First Private Equity Investment in Romania’s Equipment Rental Sector
First Private Equity Investment in Romania’s Equipment Rental Sect ... Detalii
18/04/2007 Bucuresti, 18 Aprilie 2007 – Compania Industrial Access anunta lansarea noului web site specializat pentru echipamentele de acces si lucru la inaltime marca JLG.
Bucuresti, 18 Aprilie 2007 – Compania Industrial Access anunta lansarea noului web site specia ... DetaliiComunicate de presa - INDUSTRIAL ACCESS SA