Comunicate presa - Industrial Access SA, cea mai buna companie de inchirieri de utilaje din Europa

Compania romaneasca Industrial Access a fost aleasa castigatoarea  sectiunii “Small Rental Company of the Year” (cu o cifra de afaceri  sub 15 milioane euro), a galei European Rental Awards 2011.

Bucuresti,  16 iunie – Dupa nominalizarea obtinuta in luna ianuarie in cadrul International Awards for Powered Access 2011 (IAPA), eforturile de dezvoltare ale companiei romanesti de inchirieri de utilaje Industrial Access sunt rasplatite prin castigarea premiului “Small Rental Company of the Year”, acordat companiilor cu o cifra de afaceri sub 15 milioane euro, in cadrul competitiei European Rental Awards 2011.

Decernarea premiilor a coincis cu evenimentul International Rental Exhibition (IRE) si intrunirea anuala a European Rental Association (ERA), acestea desfasurandu-se in perioada 07 – 09 iunie la Amsterdam.

Juriul a fost compus din lideri la nivel mondial ai industriei de utilaje: Paul Burger (Board Director, Hitachi Construction Machinery Europe), Gérard Déprez (President, European Rental Association), Vesa Koivula (President/CEO, Cramo), Hendrik-Jan Molenaar (CEO, Workx), Murray Pollok (Editor, International Rental News).
"Industrial Access este un pionier al industriei de profil, un jucator vizionar, o companie profesionista foarte puternic motivata sa furnizeze servicii la inchiriere la un standard inalt”, au apreciat membrii juriului.
Premiul obtinut de Industrial Access arata ca performantele sale s-au diferentiat de media europeana, confirmand ca eforturile organizatiei de a se adapta la schimbare, increderea in valori solide si o viziune sustenabila pe termen mediu si lung au un impact important atat asupra companiei cat si asupra pietei, la nivel european.

In 2010 Industrial Access a reusit sa-si eficientizeze operatiunile, concentrandu-si eforturile in patru directii majore: optimizare flota (vanzari si achizitii utilaje pe proiect), optimizare costuri (cheltuieli personal, asigurari, etc.), politica de preturi flexibila, investii in dezvoltarea profesionala a angajatilor.

Ne mandrim ca am adus prestigiosul premiu in Romania si speram ca pe viitor si alte firme din Romania sa reuseasca sa aduca astfel de confirmari pentru mediul romanesc de afaceri,” a declarat Stefan Ponea, CEO & Managing Partner al Industrial Access.

Despre Industrial Access Romania

Cu o cota de piata de 23% in anul 2009, compania Industrial Access România este liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime din România (servicii de inchiriere, vanzare, post-vanzare, consultanta, finantare, etc). Organizatia ofera solutii la cheie care garanteaza succesul oricarui proiect si eficientizarea la maxim a costurilor pentru clientii sai. Eforturile companiei se concentreaza spre a oferi exact solutiile de care are nevoie clientul, atunci când are nevoie si strict pentru perioada de timp cat are nevoie.

Balkan Accession Fund (BAF), actionarul majoritar al companiei, este un fond de investitii regional, in valoare de 110 milioane de euro, creat pentru a identifica oportunitatile de investitii generate de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, din 2007, dar si pentru a investi, selectiv, in alte tari din regiunea balcanica. Investitorii principali ai fondului sunt Fondul Romano-American pentru Investitii (RAEF), Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Societatea Germana de Investitii si Dezvoltare (DEG), Compania Olandeza de Finantarea Dezvoltarii (FMO) si Banca de Comert si Dezvoltare din Regiunea Marii Negre (BSTDB).

Pentru  mai multe  informatii despre Industrial Access va rugam accesati site-ul www.industrialaccess.ro sau  va rugam sa ne contactati la office@industrialaccess.ro, telefon +40 31 405 68 00.