Comunicate presa - Industrial Access lanseaza Provocarea lui Mos Craciun: Masini care vor construi orasele viitorului

Bucuresti, 19 decembrie, 2011 – Industrial Access, companie lider pe piata din Romania in domeniul inchirierii de echipamente de lucru la inaltime, a decis ca in acest an, cu ocazia sarbatorilor de iarna, sa le ofere angajatilor un bonus inedit. Astfel, compania a lansat un concurs dedicat copiilor angajatilor sai din toata tara, denumit Provocarea lui Mos Craciun: Masini care vor construi orasele viitorului. Copiii sunt invitati sa participe la concurs pregatind un desen sau mai multe in care sa ilustreze cum arata, in imaginatia lor, masina de constructii a viitorului.

Premiul cel mare va fi format din o  macheta Industrial Access si un joc Lego. Castigatorul premiului  va primi cadoul direct de la Mos Craciun, care va intra direct la balconul lui de pe o nacela. In plus, Mos Craciun le-a pregatit cadouri tuturor copiilor angajatilor companiei.

Industrial Access este o companie care investeste constant in agajatii sai. Drept dovada, avem un grad ridicat de loialitate . Din echipa noastra fac parte inca primii angajati ai companiei, care ni s-au alaturat la infiintare, acum 6 ani. Implicarea si dedicarea echipei se reflecta direct in rezultatele companiei din ultimii 3 ani. Pentru a mentiona doar un exemplu in acest sens, in primele 11 luni ale lui 2011, veniturile companiei au crescut cu 70% fata de aceeasi perioada din 2010 si pentru prima oara in ultimii 3 ani compania a obtinut profit. Sarbatorile de iarna sunt o buna ocazie pentru a le multumi angajatilor pentru efortul lor si pentru a le oferi o amintire memorabila pentru anul care se incheie”, declara Stefan Ponea, CEO&Managing Partner, Industrial Access.

Concursul Masini care vor construi orasele viitorului este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 – 12 ani.
Lucrarile copiilor vor fi evaluate de catre un juriu format din angajati ai companiei care nu sunt parinti, luand in considerare 3 criterii:
1. Creativitate – va fi apreciata originalitatea ideilor.
2. Poveste – Ce face masina respectiva? Ce functii speciale are si ce tip de constructii realizeaza? De ce va fi importanta in orasul viitorului?
3. Calitatea desenului – Modelele bine desenate vor vorbi de la sine. Un model bine prezentat, atent desenat va avea mai multe sanse sa ajunga in top.

Despre Industrial Access Romania
Cu o cota de piata de 20% in anul 2010, compania Industrial Access România este liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime din Romania (servicii de inchiriere, vanzare, post-vanzare, consultanta, finantare, etc). Organizatia ofera solutii la cheie care garanteaza succesul oricarui proiect si eficienta maxima pentru clientii sai. Industrial Access ofera solutii de acces si utilaje de constructii adaptate nevoilor clientului, atunci cand are nevoie si strict pentru perioada de timp cat are nevoie, oriunde pe teritoriul Romaniei, Bulgariei, Republicii Moldova si incepand cu 2012 si in Serbia. In luna iunie a acestui an, compania a fost desemnata castigatoarea sectiunii “Small Rental Company of the Year” (cu o cifra de afaceri sub 15 milioane euro), a galei European Rental Awards 2011.

Actionarul principal al Industrial Access, Balkan Accession Fund (BAF), este un fond de investitii regional, in valoare de 120 milioane de euro, creat pentru a identifica oportunitatile de investitii generate de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, din 2007, dar si pentru a investi, selectiv, in alte tari din regiunea balcanica. Investitorii principali ai fondului sunt RAEF, BERD, Societatea DEG, FMO si BSIDB.

Pentru mai multe informatii despre Industrial Access va rugam accesati site-ul www.industrialaccess.ro.
Press ContactDana Tudor, PR Manager0726 55 55 64, presa@industrialaccess.ro