Comunicate presa - 2013 - Industrial Access a fost desemnata cea mai buna companie din lume in cadrul Premiilor IAPA

Compania romaneasca de inchiriere de utilaje pentru acces si lucru la inaltime Industrial Access, a fost desemnata, in cadrul competitiei International Awards for Powered Access (IAPA - 2013) – desfasurata in acest an in Miami (SUA), “Cea mai buna companie de inchirieri a anului”. Organizat pentru prima data in afara Europei, concursul este o recunoastere a celor mai bune practici si a excelentei in industria de acces si evalueaza anual cei mai importanti jucatori din domeniu la nivel mondial.

IAPA - 2013

In desemnarea castigatorilor, evaluarea membrilor juriului tine cont de capacitatea concurentilor de a se adapta la conditiile de piata, de ingeniozitatea metodelor folosite, de efectul acestora, de impactul lor social, economic sau asupra mediului inconjurator.
Premiul vine ca o recunoastere a faptului ca am reusit sa facem lucruri noi, la un nivel de calitate peste medie, inaintea unor companii foarte mari la nivel global, cu un nivel de eficienta ridicat, peste companii din regiunea noastra sau in general, la nivel european sau international”, apreciaza Stefan Ponea, CEO & Managing Partner, Industrial Access.Metodele pe care le-am folosit, instrumentele si abordarea noastra nu numai ca au reusit sa propulseze si sa ne mentina compania in pozitia de lider de piata in regiunea Balcanilor, dar ne-au permis obtinerea unor rezultate impresionante raportate la mediul economic regional”, a mai adaugat acesta.
Pe langa premiul obtinut la editia din acest an a Premiilor IAPA, Industrial Access a ajuns in finala si la categoria “Contributie pentru siguranta lucrului la inaltime” datorita demersurilor facute in 2012 pentru introducerea meseriei de “Operator nacele” in Codul Ocupatiilor din Romania (COR).