Produse si accesorii » Produse de inchiriat » Minimacarale - UNIC CRANES

Minimacarale - UNIC CRANES

Bine ati venit la GGR UNIC, locul   mini - macaralelor cele mai compacte din lume. GGR UNIC ofera o gama completa de mini - macarale pe senile,  echipamentul de ridicare perfect  ori de cate ori accesul este restrictionat sau spatiul de lucru este limitat.
Mini - macaralele  noastre au flexibilitatea si capacitatea necesara pentru a putea  fi folosite intr-o  gama mare de  aplicatii de la  ridicarea in subteran  la lucrari de calea ferata.
Noi va oferim echipamentul  de ridicare, ideal pentru a lucra in spaţiu limitat. Mini - macaralele GGR UNIC sunt specializate în ridicarea obiectelor  grele,  variind de la generatoare  la pietre funerare  şi orice altceva între acestea.
Fie ca aveti nevoie de un echipament de ridicare pentru o singură  data, sau pentru mai multe proiecte, GGR UNIC va ofera atat de mini macarale pentru vanzare cat şi pentru inchiriere.
Noi nu va furnizam  doar tehnologie pentru ridicare; GGR UNIC, va ofera de asemenea, consultanta tehnica  de specialitate. Puteti profita de  consultare fara nici  o obligatie si dacă este cazul, putem face  o vizita  in santier pentru a va oferi solutia care se potriveste   nevoilor dumneavoastra.
Industrial Access - Minimacarale - UNIC CRANES
Valid XHTML 1.0 Transitional